Atenció ciutadana

Atenció presencial sense necessitat de cita prèvia:
De dilluns a dijous de 08:30h a 14:00h, i divendres de 08:30h a 13:30h
Telèfon de contacte: 934620020
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

El Consorci va procedir ahir dijous, dia 2 de juny, a l’assignació dels 53 pisos als que aniran a viure al llarg dels propers mesos un grup de famílies amb necessitats socials o en risc d’exclusió. Els adjudicataris van poder escollir d’acord a la normativa que establia els criteris i procediments que els dóna dret a un d’aquests pisos propietat del Consorci.

 

 


Es tracta de casos de desnonament o execució hipotecària, o d’altres que comportin la pèrdua efectiva del pis. Així com per ajudar al desdoblament d’unitats de convivència i per assistir a persones amb risc d’exclusió social o necessitats especials, que requereixin un habitatge i que no tinguin mitjans propis suficients per accedir-hi en condicions ordinàries. Els propers dies s’iniciaran treballs d’adequació a tots els pisos, per poder fer el lliurament de les claus a les famílies al més aviat possible. Els 53 habitatges es troben repartits entre els blocs dels carrers d’Estrelles, Llevant, Mart i Venus.

     

Consorci del barri de la Mina