Per segon any consecutiu els Reis d’Orient han comptat amb la gran col·laboració del Moto Grup Bandarras per fer arribar les joguines als infants de la Mina. Dies previs a la arribada dels Reis, van venir muntats damunts les seves espectaculars Harley Davidson per recollir les cartes escrites pels nens i nenes, en una festa que es va fer al Parc del Besòs.

 

 

La festa celebrada a finals de desembre, i organitzada per la Capsa dels Jocs -servei de lleure familiar instal·lat dins el mateix parc- i el servei Fem família d’atenció a famílies amb infants de 0 a 6 anys, va reunir un grup de més de seixantena de persones, en un dia clar i on, sobretot, va ressonar el soroll dels motors de les Harley i s’ensumava l’olor de gas. Els infants van estar preparant les cartes per als Reis que després van viatjar al sarró de les Harley dins la bústia reial. Infants i adults van poder pujar dalt les motos, encara amb els tubs d’escapament calents i fer-se totes les fotos que van voler. Els Bandarras, van comptar amb el reforç dels Imperiales Moto Club, els Drasters Moto Grup i els DrutaK de Sant Boi, que els van acompanyar en la missió de fer de patges reials per als infants de la Mina.

 

 

 

 

 

Més tard, un cop enllestida la feinada de seleccionar un munt de cartes i classificar-les segons les diverses peticions i les edats dels sol·licitants els motoristes reials van portar, descarregar i empaquetar tots els regals que la màgica Nit de Reis van arribar, puntualment, a les llars de la Mina. Una quarantena de famílies i prop de setanta infants es van beneficiar de la col·laboració dels amics del Moto Grup Bandarras, que aquest any encara van venir més carregats i que per això van necessitar un camió per fer el transport. Entre els regals que es van obrir el Dia de Reis, molts cotxes, jocs de taula i de cartes, ninos, pilotes i, fins i tot, bicicletes. També hi ha hagut regals col·lectius, tant per la Capsa dels Jocs, Fem Família, Espai Jove, com per la Biblioteca.

 

 

 

 

  

 

Un cop més moltes gràcies, Bandarras i companyia. Que rodeu molt aquest 2020.

Consorci del barri de la Mina