Els arbres de la plaça de davant el Casal d’avis del barri han aparegut, aquest matí, ben abrigats i plens de colors en ple hivern. És un dels primers signes a la Mina de que les festes de Nadal ja són a prop. Ha estat obra del grup de dones d’Arteràpia, de la llar de la gent gran, que han renovat la iniciativa que van tenir l’any passat de “vestir” de color els arbres de la plaça del carrer Gregal.

 

 

 

 


Armades amb les seves agulles de ganxet i de fer mitja han teixits vistosos “jerseis” que han col·locat al voltant dels troncs del arbres. El desembre passat, fora d’alguna bretolada puntual, la performance va ser molt ben rebuda i respectada. I, els comentaris d’aquest any és que s’han superat. No deixeu de venir a veure’ls.

 

       


Fira de Nadal a la Ronda Penyafort

Aquesta tarda s’inaugura a les sis de la tarda la Fira de Nadal que dóna sortida a les festes de Nadal al barri. Organitzada per l’Associació de Comerciants amb el suport de la tècnica del projecte de Dinamització comercial del Consorci estarà oberta demà dissabte tot el dia, fins a les deu de la nit, a la ronda Sant Ramon de Penyafort a l’alçada del carrer de Ponent. Aquesta tarda hi ha les actuacions dels Castellers de Sant Adrià, el grup de dansa de l’Associació Amics del Besòs que ballarà clàssic espanyol, hip hop, zumba, salsa, bachata i dansa del ventre. Per els més petits hi ha castells inflables i atraccions. I, hi haurà xocolata calenta per a tothom per fer passar el fred.

 

    


El dissabte al matí, mentre passegeu entre les parades de regals, nadales i embotits, hi haurà tallers infantils i les actuacions de la colla sardanista Millenium, Amics del Besòs, i el repertori de balls de l’estudi de dansa Retahila.som. Al migdia, l’organització convida a un pica pica i cap a les dues del migdia es donaran els premis del concurs d’aparadors de Nadal i del concurs de truites. Per la tarda continuen les actuacions amb la participació del grup de flamenco, Arte y Compás, i el quadre de folklore mexicà, Ándale.



Consorci del barri de la Mina